Thursday, 14 December 2017, 2:49 PMMain | Registration | Login

Site menu

Login form

Section categories

Muslim's [38]
Business [18]
National [9]
Global [27]

Facebook

Shopping Cart

Your shopping cart is empty

Search

Calendar

«  February 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Our poll

Rate my site
Total of answers: 43

Statistics


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0



Main » 2014 » February » 19 » Plan Marketing Double Stemcell - Phyto Science Malaysia
5:14 PM
Plan Marketing Double Stemcell - Phyto Science Malaysia

Assalamualaikum semua.. Saya nak offer satu MLM yg tgh hot sekarang ni, Phytoscience Double stem sell ni, duta dia Ummi Aida. Pada sesape berminat nak buat duit mcm En sudirman income dia Rm90,000 lebih, boleh contact saya ye..


 
Ni cara2 Income USD tu... Ok utk bisnes baru ni namanya phyto science.. Boleh layari website www.iphytoscience.com. Produk hot nya adalah:

1)Triple stemcell (Harga Pasaran RM290) dari swiss..
Sekali sembur aje dpt rasa muka terus tegang n anjal.. mmg produk ni terbaik..

2) Double stemcell (Harga Pasaran RM250) - berbentuk serbuk letak bawah lidah dan leh membuat kulit anda hilang kedut n nmpak muda..

Agak mahal kan? Tapi dengan pakej silver anda hanya perlu bayar RM355 sahaja utk jadi ahli & anda akan dpt 1 botol triple stem cell + 2 kotak double stemcell!! (untung jual setiap produk lebih kurang RM100)

Bisnes ni masih baru di Malaysia tp dah kukuh di tempat lain. U masuk awal2 sbb U akan jd pioner. Untung gila tp pd masa yg sama u kena cari orang utk join. Berapa ramai? Terpulang pada u.. U rasa boleh cari ramai, lagi banyak la untung u. Nama pun berniaga kan? U boleh beli pakej yg u nak. Tapi pada masa yang sama, u akan dpt produk utk dijual yang mana bila u jual, untung u akan jd 2 kali ganda.

Contohnya 1 DS harga jualan ialah rm 250.. manakal 1 TS harga jualan rm 290.. Untung gila!! n USD plak akan masuk ke akaun u hari2 kalau ada kaki u dpt cr org baru utk join dan USD akan masuk based on pakej mana yg diorang ambil. Dan ada lagi..... Mende ni akan terus menerus u dapat walaupun org bawah pd bawah u yg cr org n buat sales. Best kan..

Ini adalah pakej-pakej yang disediakan untuk anda yang ingin sertai Phyto Science.

 

 
Ni plak harga pakej yg anda boleh pilih sendiri:

(A) PACKAGE 
Silver: RM275 (2DS) (WM) / RM290 (2DS) (EM)
Silver Mix: RM335(1DS 1TS) (WM) / RM355(1DS + 1TS) (EM)

Gold: RM1625 (13DS) (WM) / RM1705 (14DS) (EM)
Gold Mix: RM1985 (6DS 6TS) (WM) / RM2085 (7DS+7TS)

Mobile Stokist: RM5405 (40DS) (WM) / RM5665 (43) (EM)
Mobile Stokist Mix: RM6,605 (20DS + 20TS) (WM) / RM6905 (22DS + 21TS) (EM)

*DS=Double Stem cell, TS=Triple Stemsell

(B) INCOME Dari Penajaan dan Pairing:

Fast Start Bonus untuk Tajaan:

1. Silver intro Silver - RM100
2. Silver intro Gold - RM300
3. Silver intro Mobile - RM600

1. Gold intro Silver - RM100
2. Gold intro Gold - RM600
3. Gold intro Mobile - RM1000

1. Mobile intro silver - RM100
2. Mobile intro Gold - RM600
3. Mobile intro Mobile - RM2000

Double Pairing Bonus (1st ade limit, 2nd infiniti utk mobile stokist)

1. Silver + Silver - RM50
2. Gold + Gold - RM300
3. Mobile + Mobile - RM1000

Dan lain2 bonus.

Produk dan keuntungan produk 100% milik anda. Bayangkan anda bayar pakej silver RM350 shj.. tp nilai produk yg korang dpt rm 790!! Tak termasuk USD yg bakal korang dpt kalau buat network.. Kalau pakej gold n mobile, lg la untung. Berganda2!! Sekali sahaja perlu ambik banyak produk dan modal tinggi jika anda terus ambik Mobile Stokist.

Marketing plan phyto science: Come out dengan sistem pairing.. Jika anda ada kawan berminat nk beli pakej silver, bayar sama juga RM350 (dapat 2 DS + 1 TS) or RM270 (2 DS) dan produk terus dihantar oleh pihak company ke rumah. Dan anda sebagai intoducer akan dapat USD30 (convert dlm RM 100) dan katakan anda ada dua org kwn beli so anda sudah ada pair atau pasangan disitu dan anda dibayar lagi sebanyak usd 14.6 (convert RM dpt RM50) pendek kata..

Jika dapat 2 org beli pakej silver dibawah anda, anda akan dpt untung RM250.. Dan jikalau upline anda terlebih customer..mereka terpaksa letak org di bawah anda dan anda genap pair..anda juga dpt income pair iaitu sebanyak usd 14.6 (RM50) cuma tak dpt la income introducer sebab upline anda yg memperkenalkan produk ni

Mcm mana nak join? Sila berikan nama penuh, ic, alamat, emel, phone number n akaun bank kpd Khai juga sertakan duit untuk Pakej Silver, Pakej Gold or Pakej Mobile untuk register.. Selepas pengesahan dan pendaftaran, pihak company akan sms password n username serta dapat website utk pemantauan income setiap hari.

Boleh layari website HQ di www.iphytoscience.com

Sebelum tu, sila SMS saya di talian: 
 
+60192320018
(boleh whatsapp, call, or wechat)


 
Cepat-Cepat... Mereka yang nak jumpa, boleh jumpa Khai di area Sri Gombak, Menara Celcom Jalan Semarak, Taman Melawati dan yang sewaktu dengannya. Kalau yang jauh-jauh tu, kita boleh whatsapp sahaja. Jangan bimbang, biz seperti phyto ni, kelebihan ye adalah segalanya dihujung jari. Segalanya online. Jimat masa, Jimat tenaga n Jimat Kos.
 
Kalau rasa tak yakin untuk berurusan dengan Khai, please jangan buang masa anda untuk menghubungi Khai ye.. Masa anda amat berharga.
 
Yang benar-benar berminat, ni no Khai untuk dihubungi:
 
+60192320018 - Khai
>Khairul<
(SMS/CALL/WHATSAPP)
Category: Business | Views: 3454 | Added by: Eylu | Tags: plan pemasaran double stemcell, double stemcell murah, triple stemcell malaysia, phyto science gombak, income phyto science, phyto science malaysia | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Copyright ~KyleRuL's Zone~ © 2017 | ~KyleRuL's Zone~ HomePage : http://kylerul.ucoz.com