Tuesday, 27 June 2017, 5:23 PMMain | Registration | Login

Site menu

Login form

Section categories

Muslim's [38]
Business [18]
National [9]
Global [27]

Facebook

Shopping Cart

Your shopping cart is empty

Search

Calendar

«  February 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Our poll

Rate my site
Total of answers: 43

Statistics


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0



Main » 2014 » February » 19 » Kelebihan Jadi Mobile Stokis Double Stemcell iPhyto Science.
4:47 PM
Kelebihan Jadi Mobile Stokis Double Stemcell iPhyto Science.

APA KELEBIHAN MENJADI MOBILE STOKIS DOUBLESTEMCELL?
 

>> Automatik Menjadi Ahli Dengan PAKEJ MOBILE STOKIS
 
>> Dapat 40 Pek Produk DoubleStemCell

>> Bonus Key In/Daftar Ahli Baru:
.... (Jika anda Daftarkan SILVER - RM12.50) 
.... (Jika anda Daftarkan GOLD - RM75)
.... (Jika anda Daftarkan MOBILE STOKIS -RM250)

>> Wahh LUMAYAN!! Yang ni lagi SYOOKK!!! 

Jika MOBILE STOKIS TAJA MOBILE STOKIS DAPAT RM2000!!!
 
Pada yang nak join sebagai Mobile Stokis, Gold @ Silver, Boleh Hubungi Khai sekarang:

 

 

 
+60192320018 (Khai) - 
Whatsapp/Wechat/Viber 
 
Antara testimoni income kejayaan mereka yang telah mengorak langkah dalam perniagaan double stemcell ni (kalau korang xsenang duduk dok tengok hasil usaha mereka, cepat2 hubungi Khai k..)
Tak kisahlah anda nak join pakej apa, Silver ke, Gold ke atau Mobile.








 
Apa yang Khai boleh cadangkan kepada anda bagi yang berminat nak tahu cara bisnes double stemcell phyto ini?
 
1) Join mana-mana pakej (Silver RM275, Gold RM1625, Mobile RM5405)
 
2) Sekurang-kurangnya anda amalkan dahulu.
 
3) Tengok testimoni real dari pengguna yang ada seperti di YouTube, laman sosial dan lain-lain. Ini akan dapat meningkatkan keyakinan uols mengenai produk.
 
4) Sharing kebaikan ye pada sedara mara, kawan2.. *Amaran! Jangan Menjual! Hanya Sharing pengalaman.
 
5) Jangan lupa update kat FB mengenai potensi biz ni, share testimoni double stemcell kat FB or blog, SMS kat kawan2 khasiat produk stemcell ni, wechat ke.. 
 
6) Bila ada yang berminat, just minta detail dan payment mereka. Kemudian anda buat payment ke akaun Khai.
 
 7) Dah sedia nak join? Hanya pada yang serius sahaja, sila whatsapp Khai di talian +60192320018.
 
Cepat-Cepat... Mereka yang nak jumpa, boleh jumpa Khai di area Sri Gombak, Menara Celcom Jalan Semarak, Taman Melawati dan yang sewaktu dengannya. Kalau yang jauh-jauh tu, kita boleh whatsapp sahaja. Jangan bimbang, biz seperti phyto ni, kelebihan ye adalah segalanya dihujung jari. Segalanya online. Jimat masa, Jimat tenaga n Jimat Kos.
 
Kalau rasa tak yakin untuk berurusan dengan Khai, please jangan buang masa anda untuk menghubungi Khai ye.. Masa anda amat berharga.
 
Yang benar-benar berminat, ni no Khai untuk dihubungi:
 
+60192320018 - Khai
>Khairul<
(SMS/CALL/WHATSAPP)
Category: Business | Views: 1693 | Added by: Eylu | Tags: income double stemcel, potensi mobile stokis double stemce, cara jadi stokis double stemcell | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Copyright ~KyleRuL's Zone~ © 2017 | ~KyleRuL's Zone~ HomePage : http://kylerul.ucoz.com