Tuesday, 21 November 2017, 0:11 AMMain | Registration | Login

Site menu

Login form

Section categories

Muslim's [38]
Business [18]
National [9]
Global [27]

Facebook

Shopping Cart

Your shopping cart is empty

Search

Calendar

«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Our poll

Rate my site
Total of answers: 43

Statistics


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0



Main » 2010 » September » 26 » Extra Cash From Your Website Affiliate Program
5:20 AM
Extra Cash From Your Website Affiliate Program
Get cash from your website. Sign up as affiliate.
Bila bukak email td rupanya member mempromosikan satu affiliate program yang boleh dikatakan menarik dan mudah serta berpotensi untuk menjana pendapatan, walaupun tidak lah ke tahap jutawan atau bilionair.

Program yang dimaksudkan adalah Extra Cash From Your Website Affiliate Program. Secara ringkasnya konsep affiliate program yang di promosikan ini adalah kita sebagai pemilik blog akan mendapat bayaran bagi setiap klik oleh pelawat di link iklan yang diletakkan dalam blog kita.

Berdasarkan pembacaan dalam laman rasmi program tersebut juga, setakat ni ada 100,000 pengiklan yang berdaftar dengan penyedia perkhidmatan tersebut. Laman web penyedia servis ni didaftarkan di bawah nama www.bigextracash.com dan didaftakan di United Kingdom.

Secara asasnya juga setiap klik menghasilkan bernilai USD0.05 manakala setiap transaksi jualan yang berlaku hasil dari link kita akan mendapat komisyen sebanyak USD3.00.

Banner dan bentuk promosi juga bermacam-macam, dari email promosi sehinggalah kepada webpage banner, semuanya ada.

Blog ni pun dah register dan nak cuba dulu setakat mana keberkesanan program ni. Tadi pun dah hantar email promosi program ni kepada lebih kurang 60 contacts yang ada, lepas tu rasa tak larat dan lebih mudah promote je melalui blog ni.

Macam kebanyakan program affiliate yang sedia ada juga, pendaftaran adalah percuma dan mudah sahaja, bayaran akan dibuat melalui cek atau paypal.

Ni dia contoh hasil dari program ni yang baru saya pasang di web ni tidak sampai 24 jam:

Kalau sesiapa yang berminat untuk mencuba program ni, boleh cuba dan dialu-alukan daftar melalui link di bawah ni :D:D

Category: Global | Views: 498 | Added by: Eylu | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Copyright ~KyleRuL's Zone~ © 2017 | ~KyleRuL's Zone~ HomePage : http://kylerul.ucoz.com