Tuesday, 27 June 2017, 5:17 PMMain | Registration | Login

Site menu

Login form

Section categories

Muslim's [38]
Business [18]
National [9]
Global [27]

Facebook

Shopping Cart

Your shopping cart is empty

Search

Calendar

«  February 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Our poll

Rate my site
Total of answers: 43

Statistics


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0



Main » 2014 » February » 19 » Cara Plan Marketing Double Stemcell - Phyto Science Malaysia
3:01 PM
Cara Plan Marketing Double Stemcell - Phyto Science Malaysia

Secara umumnya, kebaikan double stemcell ini ialah:
 
- Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
- Membantu menguatkan sendi dan tulang.
- Membantu menjadikan kulit lebih gebu.
- Membantu bertindak sebagai anti penuaan.
- Anti oksidan untuk menjaga kesihatan sistem darah.
- Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka.
- Membantu meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan.
- Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen tersendiri.
- Menganjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya.
- Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit.
 
Ramai juga yang tertanya, apa tu double stemcell?
 
Baiklah.. Produk ni merupakan PHYTOCELL DOUBLE Stemcell  dari tumbuhan batang sel-sel kombinasi dengan menggunakan teknologi Swiss – PhytoCell TM Solar Vitis (Sel Stem Anggur), diperkaya dengan Acai berry dan blueberry untuk menyuburkan kulit anda dari dalam dan memberikan hasil yang ketara. DOUBLE stemcell ini akan mengaktifkan semula sel-sel pada seluruh tubuh badan agar sentiasa cergas dan bertenaga menjalani aktiviti harian. Ia sesuai untuk lelaki dan perempuan.
 
Yang ni pula antara testimoni untuk phyto double stemcell ni.
 
Apa Kata Mereka?
 
Testimoni Double Stemcell 1


Testimoni Double Stemcell 2


Testimoni Double Stemcell 3



Bukan sahaja Umie Aida sebagai duta produk dan pengguna Double Stemcell, malah Erma Fatima pun turut menggunakannya sebagai menambah baik kesihatan beliau.
 
Testimoni Double Stemcell 4


Testimoni Double Stemcell 5


Testimoni Double Stemcell 6


Testimoni Double Stemcell Dari Pengguna Facebook:







 
For sure, anda mesti tak sabar-sabar nak order produk double stemcell ni kan? Kalau nak orderkan untuk family anda seperti mak ayah atau saudara mara, bolehlah order dengan Khai.
 
Harga adalah seperti berikut:

1 pek (ada 14 sachet) - RM250

Tetapi...

Jika anda SMS kan kod berikut, anda akan dapat tawaran sangat-sangat istimewa!!

2 pek hanya RM275

4 pek hanya RM335

Syaratnya, hantarkan kod berikut:

SMS: DS2 atau DS4 dan hantar ke 
0192320018

 
* Freepos ke seluruh Malaysia (Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia menggunakan Poslaju)

PELUANG PERNIAGAAN. STOKIS DIPERLUKAN!!

SMS: SDS dan hantar ke 0192320018

Potensi Perniagaan Online yang sangat menguntungkan!! Rebut peluang untuk menjadi stokis kepada produk sangat hot masa kini.
 
Apa yang Khai boleh cadangkan kepada anda bagi yang berminat nak tahu cara bisnes double stemcell phyto ini?
 
1) Join mana-mana pakej (Silver RM275, Gold RM1625, Mobile RM5405)
 
2) Sekurang-kurangnya anda amalkan dahulu.
 
3) Tengok testimoni real dari pengguna yang ada seperti di YouTube, laman sosial dan lain-lain. Ini akan dapat meningkatkan keyakinan uols mengenai produk.
 
4) Sharing kebaikan ye pada sedara mara, kawan2.. *Amaran! Jangan Menjual! Hanya Sharing pengalaman.
 
5) Jangan lupa update kat FB mengenai potensi biz ni, share testimoni double stemcell kat FB or blog, SMS kat kawan2 khasiat produk stemcell ni, wechat ke.. 
 
6) Bila ada yang berminat, just minta detail dan payment mereka. Kemudian anda buat payment ke akaun Khai.
 
 7) Dah sedia nak join? Hanya pada yang serius sahaja, sila whatsapp Khai di talian +60192320018
 
Cepat-Cepat... Mereka yang nak jumpa, boleh jumpa Khai di area Sri Gombak, Menara Celcom Jalan Semarak, Taman Melawati dan yang sewaktu dengannya. Kalau yang jauh-jauh tu, kita boleh whatsapp sahaja. Jangan bimbang, biz seperti phyto ni, kelebihan ye adalah segalanya dihujung jari. Segalanya online. Jimat masa, Jimat tenaga n Jimat Kos.
 
Kalau rasa tak yakin untuk berurusan dengan Khai, please jangan buang masa anda untuk menghubungi Khai ye.. Masa anda amat berharga.
 
Yang benar-benar berminat, ni no Khai untuk dihubungi :
 
+60192320018
>Khairul<
(SMS/CALL/WHATSAPP)

 

Credit : Fiq, Fh Qaseh Beauty.
Category: Business | Views: 2153 | Added by: Eylu | Tags: testimoni fb, double stemcell malaysia, phyto double stemcell, iphyto science, double stemcell shah alam, testimoni double stemcell, khasiat stemcell | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Copyright ~KyleRuL's Zone~ © 2017 | ~KyleRuL's Zone~ HomePage : http://kylerul.ucoz.com