Thursday, 14 December 2017, 2:47 PMMain | Registration | Login

Site menu

Login form

Section categories

Muslim's [38]
Business [18]
National [9]
Global [27]

Facebook

Shopping Cart

Your shopping cart is empty

Search

Calendar

«  December 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Our poll

Rate my site
Total of answers: 43

Statistics


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0



Main » Business

Assalamualaikum semua.. Saya nak offer satu MLM yg tgh hot sekarang ni, Phytoscience Double stem sell ni, duta dia Ummi Aida. Pada sesape berminat nak buat duit mcm En sudirman income dia Rm90,000 lebih, boleh contact saya ye..


 
Ni cara2 Income USD tu... Ok utk bisnes baru ni namanya phyto science.. Boleh layari website www.iphytoscience.com. Produk hot nya adalah:

1)Triple stemcell (Harga Pasaran RM290) dari swiss..
Sekali sembur aje dpt rasa muka terus tegang n anjal.. mmg produk ni terbaik..

2) Double stemcell (Harga Pasaran RM250) - berbentuk serbuk letak bawah lidah dan leh membuat kulit anda hilang kedut n nmpak muda..

Agak mahal kan? Tapi dengan pakej silver anda hanya perlu bayar RM355 sahaja utk jadi ahli & anda akan dpt 1 botol triple stem cell + 2 kotak double stemcell!! (untung jual setiap produk lebih kurang RM100)

Bisnes ni masih baru di Malaysia tp dah kukuh di tempat lain. U masuk awal2 sbb U akan jd pioner. Untung gila tp pd masa yg sama u kena cari orang utk join. Berapa ramai? Terpulang pada u.. U rasa boleh cari ramai, lagi banyak la untung u. Nama pun berniaga kan? U boleh beli pakej yg u nak. Tapi pada masa yang sama, u akan dpt produk utk dijual yang mana bila u jual, untung u akan jd 2 kali ganda.

Contohnya 1 DS harga jualan ialah rm 250.. manakal 1 TS harga jualan rm 290.. Untung gila!! n USD plak akan masuk ke akaun u hari2 kalau ada kaki u dpt cr org baru utk join dan USD akan masuk based on pakej mana yg diorang ambil. Dan ada lagi..... Mende ni akan terus menerus u dapat walaupun org bawah pd bawah u yg cr org n buat sales. Best kan..

Ini adalah pakej-pakej yang disediakan untuk anda yang ingin sertai Phyto Science.

 

 
Ni plak harga pakej yg anda boleh pilih sendiri:

(A) PACKAGE 
Silver: RM275 (2DS) (WM) / RM290 (2DS) (EM)
Silver Mix: RM335(1DS 1TS) (WM) / RM355(1DS + 1TS) (EM)

Gold: RM1625 (13DS) (WM) / RM1705 (14DS) (EM)
Gold Mix: RM1985 (6DS 6TS) (WM) / RM2085 (7DS+7TS)

Mobile Stokist: RM5405 (40DS) (WM) / RM5665 (43) (EM)
Mobile Stokist Mix: RM6,605 (20DS + 20TS) (WM) / RM6905 (22DS + 21TS) (EM)

*DS=Double Stem cell, TS=Triple Stemsell

(B) INCOME Dari Penajaan dan Pairing:

Fast Start Bonus untuk Tajaan:

1. Silver intro Silver - RM100
2. Silver intro Gold - RM300
3. Silver intro Mobile - RM600

1. Gold intro Silver - RM100
2. Gold intro Gold - RM600
3. Gold intro Mobile - RM1000

1. Mobile intro silver - RM100
2. Mobile intro Gold - RM600
3. Mobile intro Mobile - RM2000

Double Pairing Bonus (1st ade limit, 2nd infiniti utk mobile stokist)

1. Silver + Silver - RM50
2. Gold + Gold - RM300
3. Mobile + Mobile - RM1000

Dan lain2 bonus.

Produk dan keuntungan produk 100% milik anda. Bayangkan anda bayar pakej silver RM350 shj.. tp nilai produk yg korang dpt rm 790!! Tak termasuk USD yg bakal korang dpt kalau buat network.. Kalau pakej gold n mobile, lg la untung. Berganda2!! Sekali sahaja perlu ambik banyak produk dan modal tinggi jika anda terus ambik Mobile Stokist.

Marketing plan phyto science: Come out dengan sistem pairing.. Jika anda ada kawan berminat nk beli pakej silver, bayar sama juga RM350 (dapat 2 DS + 1 TS) or RM270 (2 DS) dan produk terus dihantar oleh pihak company ke rumah. Dan anda sebagai intoducer akan dapat USD30 (convert dlm RM 100) dan katakan anda ada dua org kwn beli so anda sudah ada pair atau pasangan disitu dan anda dibayar lagi sebanyak usd 14.6 (convert RM dpt RM50) pendek kata..

Jika dapat 2 org beli pakej silver dibawah anda, anda akan dpt untung RM250.. Dan jikalau upline anda terlebih customer..mereka terpaksa letak org di bawah anda dan anda genap pair..anda juga dpt income pair iaitu sebanyak usd 14.6 (RM50) cuma tak dpt la income introducer sebab upline anda yg memperkenalkan produk ni

Mcm mana nak join? Sila berikan nama penuh, ic, alamat, emel, phone number n akaun bank kpd Khai juga sertakan duit untuk Pakej Silver, Pakej Gold or Pakej Mobile untuk register.. Selepas pengesahan dan pendaftaran, pihak company akan sms password n username serta dapat website utk pemantauan income setiap hari.

Boleh layari website HQ di www.iphytoscience.com

Sebelum tu, sila SMS saya di talian: 
 
+60192320018
(boleh whatsapp, call, or wechat)


 
Cepat-Cepat... Mereka yang nak jumpa, boleh jumpa Khai di area Sri Gombak, Menara Celcom Jalan Semarak, Taman Melawati dan yang sewaktu dengannya. Kalau yang jauh-jauh tu, kita boleh whatsapp sahaja. Jangan bimbang, biz seperti phyto ni, kelebihan ye adalah segalanya dihujung jari. Segalanya online. Jimat masa, Jimat tenaga n Jimat Kos.
 
Kalau rasa tak yakin untuk berurusan dengan Khai, please jangan buang masa anda untuk menghubungi Khai ye.. Masa anda amat berharga.
 
Yang benar-benar berminat, ni no Khai untuk dihubungi:
 
+60192320018 - Khai < ... Read more »
Category: Business | Views: 3453 | Added by: Eylu | Date: 19 February 2014



 

Cara-cara untuk mendaftar ahli baru di dalam biz phytoscience ni.

 
Langkah 1) Pilih betul-betul pakej yang anda nak pilih untuk join.
 
  • Pakej Silver - RM275
  • Pakej  Gold - RM1625
  • Pakej Mobile - RM5405
Ini adalah harga masa kini. Harga pakej bakal dinaikkan pada 16/1/2014. Cepat Join Sebelum Harga Pakej dinaikkan seperti yang dimaklumkan oleh pihak syarikat di dalam rajah berikut:
 
 
Langkah 2) Lakukan pembayaran ke mana-mana salah satu akaun bank berikut:
 
BIMB - 12225020025908
 
MAYBANK - 157091006165
 
PENAMA - Muhammad Khairul Azhar Amran
 
email: eyluesee@gmail.com 
 
Langkah 3) Sila SMS/Whatsapp kepada Khai butiran berikut:

i)   Nama Penuh
ii)  No Kad Pengenalan
iii) Alamat Lengkap
iv) User ID pilihan (untuk create dalam website rasmi. Cth ye: jutawanphyto99)
v)  No HP
vi) Email
 
Cepat-Cepat... Mereka yang nak jumpa, boleh jumpa Khai di area Sri Gombak, Menara Celcom Jalan Semarak, Taman Melawati dan yang sewaktu dengannya. Kalau yang jauh-jauh tu, kita boleh whatsapp sahaja. Jangan bimbang, biz seperti phyto ni, kelebihan ye adalah segalanya dihujung jari. Segalanya online. Jimat masa, Jimat tenaga n Jimat Kos.
 
Kalau rasa tak yakin untuk berurusan dengan Khai, please jangan buang masa anda untuk menghubungi Khai ye.. Masa anda amat berharga.
 
Yang benar-benar berminat, ni no Khai untuk dihubungi:
 
+60192320018 - Khai
>Khairul<
(SMS/CALL/WHATSAPP)
Category: Business | Views: 1598 | Added by: Eylu | Date: 19 February 2014


APA KELEBIHAN MENJADI MOBILE STOKIS DOUBLESTEMCELL?
 

>> Automatik Menjadi Ahli Dengan PAKEJ MOBILE STOKIS
 
>> Dapat 40 Pek Produk DoubleStemCell

>> Bonus Key In/Daftar Ahli Baru:
.... (Jika anda Daftarkan SILVER - RM12.50) 
.... (Jika anda Daftarkan GOLD - RM75)
.... (Jika anda Daftarkan MOBILE STOKIS -RM250)

>> Wahh LUMAYAN!! Yang ni lagi SYOOKK!!! 

Jika MOBILE STOKIS TAJA MOBILE STOKIS DAPAT RM2000!!!
 
Pada yang nak join sebagai Mobile Stokis, Gold @ Silver, Boleh Hubungi Khai sekarang:

 

 

 
+60192320018 (Khai) - 
Whatsapp/Wechat/Viber 
 
Antara testimoni income kejayaan mereka yang telah mengorak langkah dalam perniagaan double stemcell ni (kalau korang xsenang duduk dok tengok hasil usaha mereka, cepat2 hubungi Khai k..)
Tak kisahlah anda nak join pakej apa, Silver ke, Gold ke atau Mobile.








 
Apa yang Khai boleh cadangkan kepada anda bagi yang berminat nak tahu cara bisnes double stemcell phyto ini?
 
1) Join mana-mana pakej (Silver RM275, Gold RM1625, Mobile RM5405)
 
2) Sekurang-kurangnya anda amalkan dahulu.
 
3) Tengok testimoni real dari pengguna yang ada seperti di YouTube, laman sosial dan lain-lain. Ini akan dapat meningkatkan keyakinan uols mengenai produk.
 
4) Sharing kebaikan ye pada sedara mara, kawan2.. *Amaran! Jangan Menjual! Hanya Sharing pengalaman.
 
5) Jangan lupa update kat FB mengenai potensi biz ni, share testimoni double stemcell kat FB or blog, SMS kat kawan2 khasiat produk stemcell ni, wechat ke.. 
 
6) Bila ada yang berminat, just minta detail dan payment mereka. Kemudian anda buat payment ke akaun Khai.
 
 7) Dah sedia nak join? Hanya pada yang serius sahaja, sila whatsapp Khai di talian +60192320018.
 
Cepat-Cepat... Mereka yang nak jumpa, boleh jumpa Khai di area Sri Gombak, Menara Celcom Jalan Semarak, Taman Melawati dan yang sewaktu dengannya. Kalau yang jauh-jauh tu, kita boleh whatsapp sahaja. Jangan bimbang, biz seperti phyto ni, kelebihan ye adalah segalanya dihujung jari. Segalanya online. Jimat masa, Jimat tenaga n Jimat Kos.
 
Kalau rasa tak yakin untuk berurusan dengan Khai, please jangan buang masa anda untuk menghubungi Khai ye.. Masa anda amat berharga.
 
Yang benar-benar berminat, ni no Khai untuk dihubungi:
 
+60192320018 - Khai
>Khairul<
(SMS/CALL/WHATSAPP)
Category: Business | Views: 1795 | Added by: Eylu | Date: 19 February 2014


Secara umumnya, kebaikan double stemcell ini ialah:
 
- Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
- Membantu menguatkan sendi dan tulang.
- Membantu menjadikan kulit lebih gebu.
- Membantu bertindak sebagai anti penuaan.
- Anti oksidan untuk menjaga kesihatan sistem darah.
- Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka.
- Membantu meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan.
- Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen tersendiri.
- Menganjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya.
- Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit.
 
Ramai juga yang tertanya, apa tu double stemcell?
 
Baiklah.. Produk ni merupakan PHYTOCELL DOUBLE Stemcell  dari tumbuhan batang sel-sel kombinasi dengan menggunakan teknologi Swiss – PhytoCell TM Solar Vitis (Sel Stem Anggur), diperkaya dengan Acai berry dan blueberry untuk menyuburkan kulit anda dari dalam dan memberikan hasil yang ketara. DOUBLE stemcell ini akan mengaktifkan semula sel-sel pada seluruh tubuh badan agar sentiasa cergas dan bertenaga menjalani aktiviti harian. Ia sesuai untuk lelaki dan perempuan.
 
Yang ni pula antara testimoni untuk phyto double stemcell ni.
 
Apa Kata Mereka?
 
Testimoni Double Stemcell 1


Testimoni Double Stemcell 2


Testimoni Double Stemcell 3



Bukan sahaja Umie Aida sebagai duta produk dan pengguna Double Stemcell, malah Erma Fatima pun turut menggunakannya sebagai menambah baik kesihatan beliau.
 
Testimoni Double Stemcell 4


Testimoni Double Stemcell 5


Testimoni Double Stemcell 6


Testimoni Double Stemcell Dari Pengguna Facebook:







 
For sure, anda mesti tak sabar-sabar nak order produk double stemcell ni kan? Kalau nak orderkan untuk family anda seperti mak ayah atau saudara mara, bolehlah order dengan Khai.
 
Harga adalah seperti berikut:

1 pek (ada 14 sachet) - RM250

Tetapi...

Jika anda SMS kan kod berikut, anda akan dapat tawaran sangat-sangat istimewa!!

2 pek hanya RM275

4 pek hanya RM335

Syaratnya, hantarkan kod berikut:

SMS: DS2 atau DS4 dan hantar ke 
0192320018

 
* Freepos ke seluruh Malaysia (Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia menggunakan Poslaju)

PELUANG PERNIAGAAN. STOKIS DIPERLUKAN!!

SMS: SDS dan hantar ke 0192320018

Potensi Perniagaan Online yang sangat menguntungkan!! Rebut peluang untuk menjadi stokis kepada produk sangat hot masa kini.
 
Apa yang Khai boleh cadangkan kepada anda bagi yang berminat nak tahu cara bisnes double stemcell phyto ini?
 
1) Join mana-mana pakej (Silver RM275, Gold RM1625, Mobile RM5405)
 
2) Sekurang-kurangnya anda amalkan dahulu.
 
3) Tengok testimoni real dari pengguna yang ada seperti di YouTube, laman sosial dan lain-lain. Ini akan dapat meningkatkan keyakinan uols mengenai produk.
 
4) Sharing kebaikan ye pada sedara mara, kawan2.. *Amaran! Jangan Menjual! Hanya Sharing pengalaman.
 
5) Jangan lupa update kat FB mengenai potensi biz ni, share testimoni double stemcell kat FB or blog, SMS kat kawan2 khasiat produk stemcell ni, wechat ke.. 
... Read more »
Category: Business | Views: 2259 | Added by: Eylu | Date: 19 February 2014


sabun ketiak

Siapa ada masalah :-

  • Kulit berjerawat
  • Kulit berminyak
  • Kulit kering
  • Tona kulit tak sekata
  • Jeragat
  • Rashes
  • Ekzema
  • Bau badan
  • Jerawat belakang badan
  • Bau ketiak
  • Bau badan
  • Bau kaki
  • Ketiak masam
  • Perut hitam gelap lepas bersalin
  • Leher berkerak
  • Kulit kering
  • Celah ketiak HITAM
  • Celah kelengkang gelap
Dengan adanya sabun ini, Insya Allah masalah di atas akan berkurangan dan akan selesai.

Dan kita pun happy,orang lain pun turut happy..kaannnnn!!

Apa bahan2 dan kebaikan Marine Essence Beauty Bar nih?

Ok, jom kita check ingredients :


Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.


Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.
Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.
Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
- Merupakan pelembap kulit yang terbaik.
Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.
Cara penggunaan :
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

TIPS
* 3 ketul ni boleh tahan sampai 6 bulan!

* Boleh digunakan utk SEISI KELUARGA!

* Boleh digunakan pd MUKA & SELURUH BADAN!

wowwww sungguh jimat kan??

tak payah nak beli pencuci muka dan cream mandi lagi, sebab SABUN PENCERAH ni ALL IN 1.


Harga sabun Marine Essence Beauty Bar  :

Seketul RM35
Sekotak ada 3 Ketul RM105

For more info boleh contact i direct
Category: Business | Views: 2765 | Added by: Eylu | Date: 01 May 2013




" Mengubah Statistik Umur Manusia ”



5 FAKTOR UTAMA :
1. Memutihkan
2. Kecerahan Kulit
3. Memperbaiki Gen
4. Metabolik
5. Anti-Pengoksidaan


Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.



KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE :

3 hari :
  • Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :

  • Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.
30 hari :
  • Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.
60 hari :
  • Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.


90 hari :

  • Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.
Penggunaan Jangka Masa Panjang :
  • Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.



Kapsul SNE dan BEUTSKIN ESSENCE yang diformulasi berasaskan 5 teori, di samping menggunakan seabuckthorn yang ajaib sebagai bahan utamanya merupakan berita baik untuk kaum hawa.

Kapsul SNE dan BEUTSKIN ESSENCE membekalkan sel kita dengan nutrien yang mencukupi untuk mengaktifkan sel, menyelaraskan sistem endokrin, mencegah dan melegakan ketakseimbangan hormon. Ia juga menentang radikal bebas demi mencegah kerosakan yang diakibatkan ancaman radikal bebas kepada sel badan dan meningkatkan sistem imun dengan menangkis serangan bakteria dan virus, serta membaiki keadaan penyakit genetik.

Kaum wanita, anda harus menjaga kesihatan anda, agar anda sihat walafiat dan mendapat menjaga kesejahteraan orang yang disayangi, serta menjalankan tanggungjawab anda sebagai seorang isteri, ibu dan wanita berkaliber dengan sepenuh hati.



APAKAH YANG KAUM WANITA TAKUTKAN??

Selepas tempoh baligh, seorang wanita akan melangkah ke alam perkahwinan, keibuan dan menopaus. Setiap hari, wanita moden perlu mengendalikan pelbagai tanggungjawab di antara kerjaya, keluarga dan masa peribadinya. Selain daripada berusaha dalam kerjayanya, mereka turut memainkan peranan sebagai seorang isteri dan ibu, prihatin terhadap pendidikan anak-anak serta pelbagai perkara remeh yang lain, lalu kerap mengabaikan perihal penjagaan kesihatan diri sendiri!

 
Akibatnya, kesihatan mereka semakin merosot dan muncullah pelbagai simptom. Contohnya, ketidaksamaan endokrin menyebabkan obesiti, gangguan haid (dismenorea, amenorea, haid tidak tetap), simpton klimakterik (insomnia, panas baran, pempigmenan atau kemunculan plak senil) dan masalah-masalah lain berkait k ... Read more »
Category: Business | Views: 3440 | Added by: Eylu | Date: 20 September 2012



" Meningkatkan Kualiti Hidup Manusia "


KAPSUL SNE menggabungkan minyak biji Seabuckthorn dengan Mukopolisakarida Makromolekul sebaga ramuan aktifnya, diekstrak dan diperhaluskan dengan penggunaan teknik pengekstrakan superkritikal karbon dioksida. KAPSUL SNE berkesan untuk menyingkirkan toksin danradikal bebas, meningkatkan system imun, mengaktifkan sel-sel otak, system saraf dan system endokrin, serta menyelaras dan membaik pulih sel-sel badan, untuk mencapai tahap metabolism yang optimum.



6 CIRI UTAMA
• Melanjutkan usia
• Menyuburkan dan mencergaskan sel
• Menyelaras dan membaik pulih sel
• Mengandungi kesan anti-bakteria
• Menyeimbangkan system badan
• Membersihkan darah dan membantu dalam proses detoksifikasi.


MANFAAT UTAMA

• Berkeupayaan untuk menyingkirkan radikal bebas dan elemen berbahaya.
• Meningkatkan fungsi system imun.
• Mencegah pelbagai jenis penyakit system pencernaan.
• Mengurangkan tahap lipid darah dan kolestrol, justeru mencegah penyakit kardio-serebrovaskular.
• Mencegah jangkitan influenza.
• Merawat lecur, parut, reput fros dan kudis tekanan.
• Mencegah kerosakan yang diakibatkan oleh radiasi dan oksidasi.
• Menggalakkan peredaran darah dan mengelakkan pembentukkan bekuan darah/thrombus; mempercepatkan prose penyembuhan luka selepas pembedahan.
• Mencegah dan merawat pelbagai masalah ginekologikal. Produk ini amat sesuai untuk kaum wanita.
• Membantu perkembangan fizikal dan keupayaan mental kanak-kanak.
• Meningkatkan kesihatan kulit dan menagguhkan proses penuaan.




KESAN RAWATAN KAPSUL SNE

Tempoh Rawatan Pertama (1-30 hari) ;
-
Wajah yang cantik dan berseri
- Kualiti tidur bertambah baik
- Mempertingkatkan system imun
- Kesejahteraan mental
- Meringankan penderitaan penyakit semasa
 

Indikasi :- Kesan rawatan Kapsul SNE telah bermula, menyingkirkan toksin dan radikal bebas daripada badan anda. Sesetengah individu akan mengalami tindak balas yang positif (reaksi penyelarasan). Namun begitu, reaksi sedemikian akan hilang dalam tempoh 1-2 minggu.

Tempoh Rawatan Kedua (30-60 hari) ;

-
Berasa cergas dan bertenaga
- Wajah yang cantik dan berseri
- Pigmentasi dan kedutan berkurangan
- Kualiti tidur bertambah baik
- Penderitaan penyakit semasa diringankan dan bertambah lega
- Wajah tampak berseri dan lebih muda.


Indikasi :- Sistem endokrin diselaraskan untuk mencapai keseimbangan dalaman; fungsi imun dipulihkan, metabolism pada tahap optimum. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.

Tempoh Rawatan Ketiga (selepas 60 hari) ;

-
Keletihan, kepenatan dan sakit belakang semakin lega
- Kulit tampak lebih lembab, halus dan gebu
- Pigmentasi berkurangan atau semakin pudar
- Pengurangan tahap gula darah, lipid darah dan kolestrol
- Peredaran darah yang optimum; hujung jari berwarna kemerah-merahan
- Symptom penyakit semasa telah dibaik pulih dengan ketara.


Indikasi :- Kapsul SNE merupakan sumber nutrient penting untuk tubuh badan anda. Ia membantu menyelaraskan fungsi tubuh anda. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.

Penyelarasan kesihatan yang optimum.

Pada tahap ini, anda telah menikmati faedah Kapsul SNE. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE. Dos boleh dikurangkan setengah. Kesimpulannya, Kapsul SNE membantu anda kekal sihat, bebas daripada penyakit dan awet muda, membolehkan anda menikmati usia yang panjang.


KAPSUL SNE
sesuai untuk :

1. Penyakit saluran pernafasan; penyakit saluran gastrousus; penyakit sistem urinary.
2. Penyakit kerdiovaskular dan serebrovaskular; penyakit system peredaran darah.
3. Penyakit system saraf; reumatisme dan arthritis
4. Penyakit kulit;
5. Keadaan separa sihat;
6. Fungsi imun yang semakin merosot;
7. Lecur, lepuh, kudis tekanan, luka, reput fros.
Category: Business | Views: 1654 | Added by: Eylu | Date: 20 September 2012


Abu Bakar Ibn Abi Maryam menceritakan bahawa beliau mendengar RASULULLAH S.A.W. telah bersabda:
"Akan tiba suatu zaman dimana tiada apa yang bernilai dan boleh digunakan oleh umat manusia kecuali EMAS(dinar) dan PERAK(dirham)." - Riwayat Imam Ahmad Ibnu Hanbal.

Foto: Dinar dan Dirham Kelantan

Harga emas mengalami kenaikan rata-rata sekitar 25%-55% setahun, bahkan lebih. Tapi sebetulnya bukan harga emas yang naik, tetapi nilainya tetap saja sama, namun nilai wang kertas atau wang fiat yang terus turun dari sehari ke sehari jadi ini yang menampakkan seolah-olah emas yang naik. SAYA BERPENDAPAT ANDA PERLU TUKARKAN WANG KERTAS ANDA KEPADA WANG EMAS & PERAK, sebelum wang kertas anda tidak bernilai lagi. Tindakan pantas, hasil pun pantas.

Oleh karena KEHEBATAN EMAS & PERAK telah terbukti pada hari ini malah DIMULIAKAN OLEH ALLAH SWT didalam qalamNya, Jadi mulai dari sekarang mari kita kejutkan diri kita dari mimpi yang panjang dengan revolusi KEBANGKITAN DINAR & DIRHAM PADA UMAT TERPILIH DI ZAMAN INI... Pelaburan Emas & Perak dijamin oleh Rasulullah, Jom beli DINAR & DIRHAM.


DINAR DAN DIRHAM SEBAGAI MAHAR PERKAHWINAN ADALAH SUNNAH NABI MUHAMMAD S.A.W



Foto: Dinar Emas dan Dirham Perak sebagai Mahar Perkahwinan Dalam Satu Gubahan.

 

Mahar perkahwinan Nabi Muhammad S.A.W kepada Aishah r.a adalah sebanyak 500 Dirham Perak. Manakala Habibah binti Ramlah dinikahi Nabi Muhammad S.A.W dengan sebanyak 500 Dinar Emas.

Dari Anas bin Malik ra. katanya, Rasulullah SAW:-

"Hai anakku! Itulah perjalananku (sunnahku), dan barang siapa yang menyukai sunnahku, maka dia telah menyukaiku, dan barangsiapa yang menyukaiku, dia akan berada denganku di dalam syurga!" (Riwayat Tarmidzi)

DINAR DAN DIRHAM MAMPU ATASI KRISIS EKONOMI


Foto: Dinar dan Dirham Kelantan

KUALA LUMPUR 2 April 2012 - Penggunaan dinar emas dan dirham perak diyakini mampu menjadi penyelesaian kepada krisis ekonomi yang melanda dunia sekarang.

Ketua Jabatan Kewangan Fakulti Ekonomi dan Sains Pengurusan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), Prof. Dr. Ahamed Kameel Mydin Meera berkata, penggunaan wang kertas sebenarnya memudahkan serta menggalakkan spekulasi dan manipulasi mata wang kerana ia tidak memiliki nilai seperti dinar emas.

"Sebenarnya penggunaan dinar emas dan dirham perak dalam perniagaan bukan sesuatu yang baru kepada dunia kerana ia digunakan sejak zaman dahulu lagi.

"Ini kerana dinar emas dan dirham perak merupakan wang sebenar yang merangkumi prinsip keadilan, ekonomi dan kestabilan serta mapan. Ia bukan sahaja baik untuk negara Islam tetapi juga kepada semua negara lain," katanya.

- Utusan Online
Sumber : Kelantan Golden Trade & AMBiZ GOLD SDN BHD.


Untuk tempahan sila hubungi :
    
  MARMA GOLD
  No.1A, Jalan SG 3/12 (Fasa 3),
  Taman Sri Gombak,
  68100 Batu Caves,
  Selangor.

  KHAIRUL,
  Tel.(HP) : 019-2320018

 
Haji Mohammad,
  Tel.(HP) : 019-9599060
Category: Business | Views: 23483 | Added by: Eylu | Date: 12 July 2012


Working Online At Home Is Very Much Convenient

Dear fellow friend,
I want to introduce you to a web-site that I recently found to make big earn in Internet.

It works 24 hours a day, 7 days a week, 365 days a year, and for not just days or weeks, but for months and months, making you big of money.
$0.00 invest - earn $780.00 daily.
It's real and easy way to make money in in Internet.

Go to the link below to learn more:
http://www.homezwork.com/-102763/3759.htm


Best regards,

KyleRuL Emran

Google ping


Working online at home is very much convenient. You don’t have to travel and spend money for the fare and food. You will not encounter traffic as well. Working online at home is very advantage, since you are the one managing your time. You may work fast to earn more. You don’t have to be far away from your family and there is no boss to follow. Aside from that, you need not to worry about a boss anymore because you are now the boss. Since you hold your time, you can now have spare instance for your family and friends. You are now the boss so you can go to work anytime you want.
This kind of work is very interesting and exciting because you get to have more time doing things that you like. Working online at home is less capital. This is the greatest thing when it comes to online job. Unlike the usual job wherein there is a need of a large capital before you will be able to establish one, online job does not need a lot of money when it is starting. What you only need here to start is your computer and of course your incredible brain.
Category: Business | Views: 950 | Added by: Eylu | Date: 28 February 2012 | Comments (1)


 

Fungsi :
  1. Meningkatkan fungsi otak dan IQ
  • Meningkatkan daya ingatan dan mencegah demensia
  • Memperbaiki dan merangsang sel-sel otak
  • Menggalakkan perkembangan DNA dan RNA,tumbesaran dan sintesis, mengelakkan penuaan sel otak.
  • Meningkatkan keaktifan SOD dan aktiviti antipengoksidaan, menyingkirkan radikal bebas, melindungi tisu otak.
  • Melancarkan peredaran darah pada otak, merangsang sel-sel otak yang dorman.
  1. Tumbesaran Tulang
  • Meningkatkan faktor pertumbuhan dalam badan, menggalakan tumbesaran tulang.
  • Menggalakkan fungsi penceraian tulang dan faktor pertumbuhan sel-sel tulang.
  • Merangsang rekahan epifisis dan sel-sel rawan,meningkatkan kadar sintesis tulang baru melalui kalsifikasi protein,melanjutkn tempoh tumbesaran tulang dan membuka semula titik pertumbuhan tulang yang telah diosifikasi.



Disyorkan untuk :
  1. Individu yang mengalami kerencatan tumbesaran yang tersembunyi.
  2. Individu yang mempunyai daya ingatan yang lemah.
  3. Individu yang pernah mengalami amnesia, sakit kepala dan kekebasan sendi, tangan dan kaki.
  4. Kanak-kanak dan remaja yang sedang mengalami peringkat tumbesaran.
  5. Individu yang mempunyai daya penglihatan yang lemah.
  6. Individu yang sering terdedah kepada sinaran radioaktif seperti komputer, televisyen dan sinaran matahari.
  7. Individu yang ahli keluarganya mempunyai penyakit yang berkaitan dengan otak seperti strok, penyakit Alzheimer atau Parkinson.
  8. Individu yang menderita insomnia dan sering mengalami tekanan.
Category: Business | Views: 14578 | Added by: Eylu | Date: 24 December 2011 | Comments (4)

1 2 »
Copyright ~KyleRuL's Zone~ © 2017 | ~KyleRuL's Zone~ HomePage : http://kylerul.ucoz.com